Zeynel Abidin AKYOL - Müdür Yardımcısı

1976 yılında Torul´da doğdu. İlköğrenimini Torul İlçesi Kopuz Köyünde, Orta Öğrenimini Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulunda bitirdi. 2000 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Gümüşhane Kürtün Akköy Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı okulda Müdür Yetkili Öğretmenlik yaptı. 2005 yılından 2010 yılına kadar Gümüşhane Kürtün Üçtaş YİBO (Üçtaş İlköğretim Okulun)’da  sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı, ve müdür vekilliği yaptı. 2010-2014 yılları arasında Doğankent Süttaşı İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı yaptı.2014-2018 Yılları arasında Tirebolu Sakarya İlkokulu ve Dumlupınar İlkokulunda geçici görevle Müdür yardımcılığını görevi yaptı. 2018-20123 Yılları arasında Kovanpınar İlkokulu müdür yardımcılığı ve Görele Mehmet Gürel İlkokulu Müdür yardımcılığı yaptı. 01 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Dumlupınar ilkokulu müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.